Liliana Oprişan: “Omul e o călătorie în sine, prin sine.”

Pe Liliana, care scrie pe Plăcerea de a călători, am cunoscut-o anul trecut, la Poveşti în deplasare. Ştiu că ce o să scriu acum îi va aduce un zâmbet pe buze, dar înainte să o aud vorbind, am crezut că ea şi soţul ei sunt suedezi, islandezi, norvegieni...oameni ai nordului, în orice caz! Păreau uşor rezervaţi, însă chiar şi de la distanţa ghiceai la ei în priviri ceea ce nu mulţi oameni au: deschidere către ceilalţi. Sunt amândoi empatici, inteligenţi, cu dragoste de oameni şi călătorii. Moldoveni sadea, s-au mutat în Sibiu, unde lucrează pentru o companie informatică. Cu Sibiul am şi început discuţia, şi-am ajuns la Islanda şi la şah. Plăcerea de a călători, sau plăcerea de a vorbi cu Liliana. Sper să se repete cât de curând!

"Ştiu că lucrezi în IT şi că locuieşti în Sibiu, oraşul cel mai frumos din România, după mine. Cum e să trăieşti în Sibiu?"

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.