100 de minuni ale Italiei

Albumul acesta a aterizat la noi în casă într-o „haltă” către Paris, către Alina, pentru că ea a cerut-o de la Editura All, ca răspuns la o campanie frumoasă - vALLuntar.

Printr-o conjunctura mai puţin norocoasă Alina nu a mai putut ajunge să o ia, aşa cum ne planificaserăm, iar eu nu am putut să mă abţin să nu o răsfoiesc. Aşa că am preluat sarcina de a scrie despre album, chiar dacă e cu o mare întârziere.

Oricât te-ai fi plimbat prin Italia un album că acesta îţi arată locuri noi, unele de care nici nu ai auzit şi te invită, prin informaţiile şi imaginile sale de o calitate şi un colorit deosebite, la o nouă călătorie în această ţară mediteraneană.  Sunt prezentate atât cele mai frumose daruri pe care natura le-a făcut acestei ţări, cât şi ceea ce omul a clădit de-a lungul secolelor.

Ne reamintim de relieful impresionant al I...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Gustin Gheorgina (numită de toţi cei dragi Ghiocel) a fost profesoară de limba franceză, a pictat şi a călătorit mult în Europa. Pasionată de lectură şi de călătorii, caută în incursiunile sale prin lumea mare bucuriile pe cate ţi le oferă arta, arhitectura sau frumuseţile naturii.