Petra pleacă la Petra

Am aşteptat cel puţin 8 ani momentul acesta. De când am văzut primele imagini de la Petra, Iordania, mi-am dorit sa ajung să văd cu ochii mei minunea. Apoi am tot amânat pentru că am vrut ca Petra să fie suficient de mare încât să ţină minte momentul în care a ajuns la Petra. A venit ziua şi aproape că nu mai am răbdare să treacă orele şi minutele până sâmbătă seara, când decolăm spre Amman.

Planurile noastre sunt parţial puse la punct, ne-am aranjat câteva rezervări pe ultima sută de metri (am cam riscat, acolo e high season acum), am decis că vom combina autobuzele cu o maşina închiriată, pe acolo pe unde va fi cu adevărat nevoie. Vom admira ruinele de la Jerash, vom intra de cel puţin 3 ori la Petra şi suntem hotărâţi să rămânem 3 nopţi în deşert, în Wadi Rum. Vom merge pe cămilă şi vom zbura cu balonul. Bineînţeles că Petra va merge şi la peştii din Marea Roşie sau la Marea Moartă, mare amatoare de apă cum e ea nu...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.