În săptămâna mare, venim cu daruri!

După cum ştii, am rămas în formaţie restrânsă timp de două săptămâni. Însă asta nu înseamnă că nu va fi agitaţie în LumeaMare, dimpotrivă! Îţi oferim ocazia să câştigi pentru tine sau pentru cei dragi un coş cu bunătăţi CorporateBaskets.ro, în valoare de aproximativ 150 de lei. Ai mai multe informaţii aici.(LE: Concursul s-a terminat!)

Şi pentru că intrăm în săptămâna mare, iar unii dintre noi au sărbătorit deja Paştele, o să vorbim astăzi chiar despre obiceiuri pascale din alte ţări. Am ales Franţa, pentru că e o ţară pe care o cunosc foarte bine, şi pentru că obiceiul "vânătorii de ouă" e răspândit în toată Europa. Să cauţi ouă de ciocolată în grădina unui castel mi se pare o distracţie foarte bună pentru perioada asta. Găseşti în acest articol lista locurilor unde poţi porni la vânătoare!

Mihaela, prietena noast...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.