Mie nu mi se întâmplă. Şi dacă?

Îţi doresc să nu ţi se întâmple. Să nu ai niciodată nevoie să acorzi primul ajutor, nici unei persoane apropiate, nici copilului, nici unui străin măcar. Şi totuşi, ca părinte, trebuie să admit că cele mai cumplite coşmaruri au fost acelea în care îmi imaginam ce ar putea păţi LumeaMică; uneori chiar fără să fie nevoie să dorm vedeam cu ochii minţii scenarii înfricoşătoare. Majoritatea părinţilor trec prin asta, ştiu. Mă întreb însă câţi părinţi sunt dispuşi să înveţe ceva concret, ca să ştie cum să reacţioneze în cazul nefericit în care ghinionul chiar se întâmplă!

Am participat de curând la cursul de prim ajutor organizat de Parentime, o organizaţie pe care o iubesc şi o recomand oricărui părinte, pentru cursurile geniale şi cumva obligatorii, zic eu, pentru orice părinte care vrea să aibă o relaţie normală şi frumoasă cu plodul de orice vârstă.

...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.