Ioana, the bio lady

"Ioana, cred că tu trăieşti visul multora dintre noi, acela de a avea afacerea ta, bio pe deasupra! Cred că mai ales în România, unde legumele şi fructele încă au gust (şi ştiu ce spun), unde oamenii încă îşi cultiva grădina, grijă de a mânca sănătos şi de a folosi produse cât mai puţin nocive există. A fost greu să porneşti pe acest drum? Ne poţi povesti, concret, cum ai început, care-s satisfacţiile? Ai întâmpinat dificultăţi, care?"  

"Începutul acestei mici afaceri a venit ca o consecinţă oarecum firească a schimbării stilului meu de viaţă, odată cu descoperirea conceptelor de natural şi bio, ecologic. Ca orice femeie vanitoasă, am început prin a folosi un produs cosmetic exclusiv natural, am fost uimită şi foarte încântată de rezultatele obţinute, iar aceasta a fost portiţa mea către un alt mod de viaţă. Am început să citesc foarte mult, să studiez, să mă documentez, în special onlin...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.