Pancakes sau cum să pictezi cu sirop de arţar

Pancakes sunt un desert tradiţional din Statele Unite,  un fel de clătite foarte pufoase şi gustoase, datorită brânzei din aluat. De obicei sunt servite la micul dejun, stropite cu sirop de arţar sau miere, însă merg minunat şi cu  gem, dulceaţă, sos sau crema de ciocolată, smântână, frişcă, fructe şi sosuri de fructe...ehehe... practic cu tot ce vă pofteşte inima.  Aşa că pancakes devin  un desert "transformist", de servit şi la o cină cu amicii... Cu atâtea combinaţii posibile fiecare va găsi ceva pe placul său! Sunt foarte uşor şi rapid de preparat, că doar călătorului îi şade bine cu drumul şi teoretic n-are foarte mult timp de stat în bucătărie.

 Eu voiam o prezentare foarte simplă,  dar mai creativă. Adevărul e că, deşi sunt pasionată de gastronomie, am foarte puţine gadget-uri, iar singurul set de farfurii de servire mai "făţos" e cel al bunicii...Da, da l-am cărat cu mine până în Italia, parol!  Aşa c...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Deşi câteodată visează la o călătorie în jurul lumii, Anca crede că putem găsi locuri minunate şi la doi paşi de casă, important e cum privim... aşa că, fiind stabilită in Italia, s-a decis s-o exploreze în lung şi-n lat alături de simpaticul ei căţeluş. Pasionată de natură, artă si gastronomie, e mereu în căutarea unor noi experienţe genuine, fie că e vorba de un sport extrem sau de tradiţii uitate. Când nu călătoreşte se dedică cu drag grădinăritului pe balcon şi experimentelor culinare, prin prăjiturile sale încercând să recreeze atmosfera din călătoriile făcute sau doar imaginate.