Coincidenţe?

Ne place să numim evenimentele, întâmplările sau întâlnirile care apar în viaţa noastră exact atunci când trebuie coincidenţe. "Potrivire (întâmplătoare) a două lucruri, evenimente, fapte..." zice un DEX, punând în paranteză cuvântul "întâmplătoare". Îmi place la nebunie această punere în paranteză, cred că exprimă foarte clar nesiguranţa noastră faţă de ceea ce ni se întâmplă bun în viaţă. Ne trezim spunând, "ei, am fost norocos de data aceasta" sau "ce coincidenţă, nu mă aşteptam la asta!".

Ancutza, membră în echipa noastră, locuieşte exact în Langhe, zona din Italia în care visez eu să ajung la vară. Numai că până să ajung eu acolo, a venit Ancutza încoace. Trebuia să ne cunoaştem aşa că nu, nu cred că e o simplă coincidenţă. Înainte de a şti de venirea ei am cunoscut-o în treacăt pe Marcela Coşnean, la lansarea albumului Bucătăria Hoinară. Încă de atunci ne recomandase Adriana, o bună prietenă, să mergem să vedem ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.