Declaraţia de fericire (58)

Duminică am fost la concertul aniversar al dirijorului Voicu Popescu. Un om care şi-a dedicat viaţa muzicii şi al cărui exemplu te inspiră şi te face pur şi simplu fericit. Cum să nu fii fericit când auzi armoniile din vocile a trei coruri renumite (Sound, Corul Radio de Copii, Madrigal), toate sub bagheta lui?

Înainte de concert ne-am întâlnit cu o cititoare şi am fost iarăşi de două ori fericită. În primul rând pentru că am fost salutaţi  cu "Bună seara LumeaMare!" - am pus atât suflet pe aici încât mă bucur enorm când mă identific cu LumeaMare. În al doilea rând pentru că aceeaşi persoană şi-a amintit de declaraţiile mele de fericire şi a povestit foarte frumos celorlalţi despre ele.

Poate că ar trebui să am grijă să le reiau, chiar dacă nu vor mai fi zilnice şi voi zice pas atunci când obiectul lor va fi repetitiv. Ca orice om am şi eu câteva fixuri şi nu vreau să teplictisesc ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.