Declaraţia de fericire (59)

Există momente în viaţa fiecărui blogger şi până la urmă în viaţa fiecărui om în care acestuia îi vine să dea cu totul de pământ şi să îşi vadă de viaţă. Şi în astfel de momente intră pe mail un mesaj care sună aşa:

“Stiu, suna ciudat sa primesti o invitatie in California de la o persona pe care nu o cunosti, dar tocmai asta fac eu acuma, te invit in California. Si nu glumesc. Stau si citesc pe site-ul tau si nu ma mai satur. Sotul meu tocmai se amuza ca de acuma nu-mi mai trebuiesc carti. Sunt pasionata de calatorie? Da. Mi-am carat copilul dupa mine? Da. Si am sa-l car si pe al doilea. Dar nu stiu sa scriu asa ca tine. Stiu doar sa ma bucur de ceea ce vad si atat. Si pe langa casa mea sunt atatea locuri minunate despre care tu ai putea scrie asa frumos….
Deci, daca vrei, daca poti, ai oricand in California un acoperis si un ghid. Pixul il aduci tu.
Anne Eftimie”

Şi uite aşa deznădejdea se transformă în fericire iar blogul merge mai departe! 🙂

Mai ţineţi minte ce vorbeam de coincidenţe?

 

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.