Ştii că atunci când râde pentru prima dată un bebeluş se naşte o zână? Şi mai ştii că de fiecare dată când tu nu crezi în existenţa zânelor, undeva, într-un tărâm fermecat, o făptură mică şi gingaşă se stinge? Acum că ştii sunt sigură că nu vrei să se întâmple aşa ceva, aşa că bate din palme şi intră în lumea copiilor din jurul tău. De ce să baţi din palme? În primul rând pentru că asta va salva zâna pe care tocmai era să o omori cu scepticismul tău de adult, apoi pentru că bătaia din palme poate fi cel mai sincer şi spontan mod de a te bucura sau pentru a-ţi arăta aprecierea faţă de ceva.

Cei care au creat imperiul Disney şi parcurile de distracţie Disneyland au crezut în poveşti, au crezut în zâne şi vrăjitoare, în pitici sau uriaşi, în iepuraşi care vorbesc sau jucării care prind viaţă.

Dacă poţi visa înseamnă că poţi realiza acel vis” spunea Walt Disney

<...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.