Căutăm călătorul săptămânii!

Later edit 28 mai: Castigatoarele sunt Kadia si Elena Gherasim, asa cum am anuntat si pe Facebook. Declaram deschisa noua saptamana de cautare. De data aceasta, vrem un calator al saptamanii in natura! Posteaza pe pagina noastra de Facebook o fotografie cu tine in natura si poti castiga una din cele doua carti puse la bataie: “100 cele mai frumoase parcuri naturale ale lumii”. Multumim editura All pentru sprijin! De altfel, gasiti o gramada de albume frumoase, din aceeasi serie, la ei pe site

<strong>100 CELE MAI FRUMOASE PARCURI NATIONALE ALE LUMII</strong>

Odihnit după weekend? De astăzi, avem o provocare pentru tine. Împreună cu editura All, care-i o prezenţă foarte simpatică în peisajul editurilor romaneşti, am hotărât să căutăm Călătorul săptămânii. Tema următoarelor şapte zile este aşadar legată de cele mai frumoase muzee din lume. E prima din cele trei săptămâni de concurs.

Aşteptăm  o fotografie a ta, pe pagina noastră de Facebook, cu tine la un muzeu de oriunde din lumea asta mare. Concursul se termină duminică 27 mai la ora 19h00. Anunţăm câştigătorul luni dimineaţa, 28 mai, într-un later edit la acest post şi pe Facebook, unde va trona fotografia lui. Pe lângă faptul că îl proclamam Călătorul Săptămânii, îi oferim şi cartea “100 cele mai frumoase muzee ale lumii”. Premiantul numărul doi nu va fi Călătorul săptămânii, dar cartea de la editura All tot o va primi.

Aşadar, ia-ţi aparatul foto şi… la atac!

Înainte de a-ţi ura o săptămână excelentă, o să îţi arăt şi ultima mea “găselniţă muzeală”. Muzeul de pânze şi poveşti, din Ţara Făgăraşului. Nu am înca poze cu mine acolo, dar în curând, am interviu cu stăpâna lui, Mândra Chic, pe blog!

Săptămâna frumoasă!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.