Răzvan Marc: vreau să învăţ câte ceva din orice

"Călătorie" pare cuvântul cheie al vieţii tale. Emisiune despre călătorii, carte despre călătorii...Când erai mic, îţi spuneai că atunci când creşti mare o să fii călător? E o glumă, bineînţeles, dar un sâmbure de adevăr există, sunt sigură. Ne poţi povesti, pe scurt, parcursul tău profesional?"

"Sigur. Am început la o revistă pentru tineri, Popcorn, după care am făcut tranziţia la o casă de discuri, Cât Music/EMI Music, după care am zis să văd lumea şi să-i iau pe toţi romanii cu mine aşa că am făcut o emisiune de travel internaţional, Bazar. Acum sunt într-o pauză şi nu-mi propun să revin foarte curând. Îmi plac excursiile de când eram mic, fie că mergeam la mare sau în vizită la prietenii părinţilor, eu eram primul în maşină. Deci de "umblat", am "umblat" toată viaţa. Mă plictisesc repede, am nevoie de provocări şi dacă un proiect nu are succesul pe care-l aştept eu, renunţ fără regrete. Nu sunt pe...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.