Străzile colorate din Kaleiçi, Antalya

A sunat alarma. Aparatul foto, câteva haine, costume de baie și prosoape, toate le-am băgat în rucsac. Pe la 7 dimineața am lăsat campingul JoSiTo în urmă și ne-am îndreptat spre Antalya. Am ieșit la drumul principal sperând să prindem un dolmuș (minibus) din Geyikbayiri spre oraș. Ne-am gândit că n-are rost să așteptăm pe marginea drumului și că mai bine o luăm încet la vale. Sigur va opri să ne ia. Ei bine, tot așa am ținut-o până ne-am văzut ajunși în următorul sat, în Çakirlar. Și nici urmă de autobuz. În cele din urmă ne-am oprit în dreptul unei mari intersectii și am așteptat să i se facă cuiva milă de noi. N-a trecut mult timp și o mașină a oprit și ne-a dus pănă aproape de centrul vechi din Antalya.

Era abia vreo 8 jumate și noi eram înfometați, adormiți și în nevoie mare de o cafea. Cu toate că erau destule autobuze și un tramvai, am ales să mergem pe jos spre Kaleiçi...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Urmărindu-și una dintre pasiuni, Octavia a hotarât să studieze literatura. O altă pasiune, precum și mare iubire, este muntele. De aceea Octavia vrea să ajungă în cele mai îndepărtate si ascunse colțuri ale naturii. Pentru ea, fiecare călătorie făcută este o aventură plină de emoții și impresii puternice ce trebuie împărtășite cu oricine dorește să asculte.