Căutăm Călătorul Săptămânii (2)

Later edit 10 iunie 2012: Caştigătorii  de azi sunt SIMONA MARIA MINCA SI LIVIU OCTAVIAN VASILE.

Odihnit după weekend? Intrăm în a treia săptămână de concurs! Aşadar, câştigătorii de săptămâna trecută sunt: Alexandra Bărbulescu si Laura Frunză.

Pentru cei care au deschis televizoarele mai târziu, cum spune o vorbă din popor, continuăm să căutam Călătorul Săptămânii, împreună cu editura All. Premiile: doua albume “100 de minuni ale Chinei”.

Ce trebuie să faci ca să câştigi unul din cele două albume puse la bătaie? Să postezi pe pagina noastră de Facebook o fotografie cu tine, făcută într-o călătorie. Acceptăm o fotografie/participant. Concursul se termină duminică 10 iunie la ora 19h00. Anunţăm câştigătorii luni dimineaţa, 11 iunie, într-un later edit la acest post şi pe Facebook. Premiantul numărul 1 va câştiga nu doar albumul, ci şi titlul de Călătorul Săptămânii. Fotografia lui va trona pe pagina de Facebook  LumeaMare. Premiantul numărul doi nu va fi Călătorul săptămânii, dar cartea de la editura All o va primi. Precizare importantă: e vorba de un concurs jurizat de echipa noastră. Vor câştiga acele fotografii care se vor detaşa prin originalitate, şi se vor demarca de obişnuitele Yola Londra, Paris, Praga sau te miri unde.

Aşadar, pe locuri, fiţi gata, start!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.