Cu vedere la Dolomiţi

Trebuie să încep cu o mărturisire. Undeva în amestecul de prejudecăţi pe care le aveam în cap, exista una care şoptea că o agenţie de turism nu poate să îmi ofere o cazare pe gustul meu şi că astfel de locuri trebuie să le caut şi să le descopăr singură. Mie îmi plac mult cazările de tip pensiune, departe de şosea, înconjurate de verdeaţă, locurile acelea mai discrete şi calde  în care simţi amprenta şi viaţa familiei care se ocupă de ele, în care mobila nu seamănă cu cea de la IKEA (nu am nimic cu IKEA, am şi eu acasă, dar la un hotel mă aştept la altceva).

Aşa că atunci când am ponit spre Bolzano, căutând unul dintre locurile de cazare oferite de Paravion.ro în prima noastră deplasare SlowRide, nu ne-am aşteptat să dăm peste o zonă atât de încântătoare precum este platoul Renon (da, ştiu, nu ne făcusem temele), nu ne-am aşteptat să urcăm dealuri pe şosele atât de înguste, pe alocuri, încât abia treceau o maşină şi o...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.