Smoothies – sănătate la pahar

Înainte de-a începe, aş vrea să vă mărturisesc că mi-a fost un pic teamă de articolul ăsta. E prima dată când scriu un articol aşa-zis culinar şi nu prea reuşesc să mă văd în ipostaza de chef. Asta cu atât mai mult cu cât, pentru a face oricare din reţetele de azi, trebuie doar să arunci toate ingredientele în robot şi să apeşi pe buton: nu e nevoie de mare măiestrie în ale gătitului. Ţin totuşi să vă scriu despre această mare iubire a mea, smoothie-urile, şi sper să nu mi-o luaţi în nume de rău dacă o să par puţin „predicatoare”: pentru mine au fost o revelaţie şi sănătatea mea a avut mult de câştigat.

Dintotdeauna mi-au plăcut sucurile sau smoothie-urile (şi cum să nu-ţi placă?), iar de mai bine de un an fac parte din alimentaţia mea zilnică, fiind micul meu dejun. Smoothie-urile sunt bune întotdeauna, dar, ca să poţi profita din plin de toată bogăţia de vitamine, minerale, antioxidanţi, enzime, ar trebui b...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Marea pasiune a Mariei pentru limbile străine, pasiune împărtăşită şi cu ai ei elevi, a devenit cu timpul pasiunea pentru oamenii care le vorbesc şi locurile în care aceştia trăiesc. Convinsă că lumea asta e doar o ţară mai mare, îi place totuşi să verifice această convingere de cum are o zi liberă, mai ales că încă nu a învăţat să reziste tentaţiei de a profita de cât mai multe bilete low-cost. Simţindu-se acasă oriunde, a ales să se oprească pe tărâmuri italiene, dar i-ar plăcea să rămână câţiva ani pe fiecare continent.