Cartea Norilor

Cartea Norilor a ajuns la mine în cadrul campaniei Cartea Călătoare, iniţiată de editura ALL. De altfel, dacă după ce termini de citit acest articol vrei să o citeşti, poţi lăsa un comentariu aici şi poate ai noroc şi ajunge şi la tine.

Autoarea este fiica unui diplomat mexican, ai cărei părinţi erau prieteni cu personaje ca Jorge Louis Borges. Hrănita încă de mică cu nectarul pe care doar cărţile îl pot da unei minţi fragede, Chloe Aridjis avea toate şansele să devină maestră a cuvintelor şi imaginilor.

Primele 20 de pagini vor fi hotărâtoare pentru relaţia ta cu «Cartea Norilor». Recunosc cinstit că eu m-am gândit de câteva ori să o las din mână. Călătoria unei familii cu trei copii prin Europa, întâlnirea neverosimilă cu un personaj pe care personajul principal îl ia drept Hitler, în timpul căderii zidului Berlinului, nu m-au pr...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.