Câteva sfaturi în ritm SlowRide

Pentru că e miercuri şi pentru că miercurea e zi fie de călătorii cu copii, fie de călătorii pe două roţi, fie de ambele…

Pentru că de dimineaţa ai putut să trăieşti deja o experienţă cu Tintin prin Bruxelles

Pentru că SlowRide este proiectul nostru de suflet care creşte încet şi sigur, aşa cum îşi doreşte…

… m-am gândit că ar fi bine să îţi mai atrag atenţia asupra unor articole ce pot interesa orice om care merge zilnic prin trafic, indiferent dacă asta se întâmplă pe două picioare, pe două roţi sau pe patru roţi. Multe dintre greşelile pe care le facem ca pietoni sau şoferi pot proveni din necunoaştere sau din neînţelegerea unui anumit fenomen. În România încă ne obişnuim cu motocicliştii în trafic, încă uităm că există. Aşa că te invit să vezi cum se observă jungla urbană din perspectiva celor care merg pe două roţi şi la câte pericole se supun aceştia. Poate data viitoare vei fi mai atent sau poate că ne vei ajuta să atenţionezi pe cei care nu sunt. Şi îţi promit că lectura va fi savuroasă, Ina şi Alexa au găsit tonul potrivit pentru a-şi exprima sfaturile şi experienţele fără să plicisească, ba mai mult de atât, fac din lectură o plăcere… utilă. Asta e părerea mea şi o aştept cu drag şi pe a ta!

Cum să te asiguri corect

Mica noastră avere – atenţia

Scanezi traficul? După ce te uiţi?

Claxonul prieten şi frâna înger păzitor

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.