Eu, tu, el, ea, noi colectăm selectiv

V-am mai povestit eu în articolul despre Frankfurt despre modul în care se încurajează reciclarea PET-urilor: le strângi frumuşel, le duci la dispozitivele speciale de reciclare şi îţi iei o parte din bani înapoi. Dacă alţii pot, noi de ce n-am putea? De câte ori n-aţi strâns grămezi de hârtii, sticle de plastic şi/sau de sticlă pe care le-aţi aruncat la grămadă, deşi conştiinţa v-a mustrat pentru comoditatea de care aţi dat dovadă? Orice început e greu, dar cu puţină mobilizare din partea noastră, putem spera la o schimbare în bine în problema spinoasă a colectării deşeurilor.

LumeaMare susţine campania Blogal Initiative ale cărei obiective sunt de a strânge un număr cât mai mare de entuziaşti care să se înscrie în Comandamentele Judeţene 2.0 de Colectare Selectiva şi de a promova acţiunea colecteazaselectiv.ro.

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Lorena este absolventă de filologie şi lucrează ca traducător. Călătoreşte pentru că îi place să descopere locuri, să cunoască oameni şi să experimenteze lucruri noi. Pentru ea călătoria este o sursă nepreţuită de cunoaştere şi se bucură să îşi împărtăşească impresiile de drum cu alţi călători din lumea mare.