Priviţi lumea prin ochii copiilor voştri!

Bogdana, absolventă de MBA, femeie de afaceri, mamă a Rebeccăi (şase ani), a lui David (trei ani) şi a lui Radu mic (un an). Câştigătoare a Roblogfest 2012, categoria blog de părinţi. Iubita lui Radu. Organizatoare a campaniei umanitare pentru Bibi. Ordinea e pur aleatorie, dar v-am convins cred, că Bogdana e un om pe care nu ai cum să nu îţi doreşti să îl cunoşti mai bine.

«Întrebare grea de tot: cum te-ai descrie, în câteva fraze? Ce ai vrea să adaugi sau să schimbi la cele spuse de mine mai sus? »

«Foarte pe scurt descrierea făcută de tine mai sus mă reprezintă. Poate mai mult decât orice mă reprezintă faptul că sunt mama - job-ul perfect atât că recompense, cât şi că provocări. Plus de asta, fiind mereu extrem de dinamică şi implicată, recunosc că de când am copiii mă pot plânge de orice numai de plictiseală nu!

<...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.