La tratament sau pur şi simplu la plimbare, un traseu foarte frumos atât pentru adulţi cât şi pentru copii

"Degeaba facem noi tot ce se poate, atât timp cât zona aceasta nu este promovată iar oamenii nu ştiu ce pot face aici" se plâng gazdele mele de Vila Lili, pensiunea la care stau şi despre care vă povestesc mai multe mâine.

"Am obţinut fonduri şi începem în curând campania de promovare" spune primarul Mihai Mateescu, pe care îl întâlnim în faţa primăriei, imediat ce am ieşit la o scurtă plimbare prin staţiune. Sunt cumva uluită de atitudinea deschisă pe care o are primarul, îmi dau seama că am fost prezentată ca jurnalist şi, de aceea, laudele sau autolaudele au început să curgă iar la despărţire am fost pupată cu căldură pe ambii obraji. Aşa or fi primarii prin Vâlcea, mai pupăcioşi. Aflu însă imediat că acest primar a fost ales de 4 ori până acum, că uşa lui ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.