Despre Băile Govora şi ce poţi să faci un weekend în zonă v-am povestit deja ieri. Noi am ajuns acolo pentru că am fost invitaţi de Vila Lili şi, după cum am împărtăşit deja, ne-am bucurat foarte mult de tot ceea ce am găsit şi am văzut.

E frumos să ai o pensiune, nu-i aşa? Să cunoşti oameni din toate colţurile ţării sau lumii, să te ocupi ca ei să se simtă la tine ca acasă, să ai mereu casa plină, cum se spune pe la noi. Aşa e, ar fi frumos, dar ce te faci când ai jumătate de an casa goală, când turismul în zonă nu e promovat, când găseşti atât de greu oameni serioşi care să lucreze pentru tine, când ai pus acolo tot, bani, pasiune, timp, sacrificii, emoţii dar... scoţi prea puţin? Cu astfel de probleme se confruntă foarte mulţi proprietari de pensiuni din România, pe care i-am cunoscut. Şi majoritatea sunt oameni de calitate care au creat un loc primitor, de odihnă şi amintiri frumoase pentru noi, călătorii. Un astf...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.