Dinţii dor, gura nu se deschide, pleci departe în vacanţă, ce faci?

Cam aşa a început discuţia. De aproape un an de zile ne străduiam să rezolvăm şi să o facem pe LumeaMică să colaboreze la dentist. Cum am mers la Dent Estet 4 Kids, am găsit o echipă faină care a ajutat cât a putut. Ne-am jucat de-a dentistul, am stat de vorbă cu psihologul, am încercat cu desene animate sau cu inhalosedare, am aşteptat să treacă timp... nimic. Şi uite aşa o carie s-a transformat în trei, au apărut durerile, vacanţa noastră cea lungă s-a apropiat vertiginos şi ne-am dat seama că nu putem pleca aşa la drum. Şi chiar dacă nu îmi doream, am hotărât să alegem analgosedarea.

Trebuie să recunosc, mi-a fost foarte frică. Şi nu mi-a făcut deloc plăcere să îmi văd copilul adormind pe scaun. Dar ştiu că am luat decizia bună pentru că într-o oră jumătate dinţii erau rezolvaţi, LumeaMică era doar puţin împleticită la vorbă şi la mers, iar vacanţa noastră avea să fie liniştită, fără dureri de dinţi. Da, costul s-a...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.