Maşinile unui rege

“The attraction does not lie so much in the car itself. Rather, in the man who chose it and drove it, in the events it witnessed and the places it was steered towards.”

Nu sunt o împătimită a maşinilor, telefoanelor şi a altor gadgeturi care necesită o minimă atracţie şi curiozitate pentru tehnologie. Exceptând motorul, pe care merg pur şi simplu de plăcere, fără să înţeleg perfect cum funcţionează, maşina este un obiect util deplasării, iar telefonul este un mijoc necesar de comunicare. Nu mă interesează care este ultimul model şi daca îţi spală şi vasele sau nu, deşi cred că asta ar putea, la un moment dat, să fie tentant!

Cu toate acestea, ca o femeie ce sunt, am ochi şi pot să apreciez o maşină frumoasă. Pot să îmi dau seama şi când conduc un model care îmi oferă cu totul alt confort. Mă prind imediat, mai ales când mă întorc la modelul meu vechi şi mi se pare ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.