Cum ajungi în siguranţă de la aeroportul Henri Coandă în Bucureşti?

Update: Articolul de mai jos a fost scris ca protest împotriva unui sistem nesigur de comandă a taxiurilor, la momentul respectiv. În clipa de faţă monopolul taxiurilor s-a încheiat! Acum poți comanda un taxi la preț normal la unul dintre cele două ghișee deschise special la terminalul Sosiri. Pe un panou mare sunt trecute 19 firme de taxi, numărul de telefon și tariful perceput. Alegi singur compania, iar șoferul ajunge în doar câteva minute în stația din fata terminalului. Reţine numărul acestuia şi ai grijă să verifici asta atunci când te urci. 

Dacă nu vrei taxi şi nici nu te aşteaptă nimeni, mai ai două posibilităţi: trenul care te va duce până la Gara de Nord, şi despre care găseşti informaţii aici sau autobuzele 780 şi 783 despre care găseşti informaţii aici.

..............................................................

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.