La Trenuleţe, probabil cea mai originală terasă din Bucureşti

Nu pot să închid ochii în faţa frumuseţii oraşului meu, oricâte lucruri urâte m-ar determina să fac asta. Nu pot să accept ce se spune despre Bucureşti, cum că n-ar fi turistic şi că n-ar oferi niciun pic de divertisment decât cluburile din Centrul Vechi. Nu, sunt multe poveşti de spus şi multe minuni de admirat, multe noutăţi de descoperit şi multe locuri de iubit.

Printre altele, anul trecut am aflat despre cea mai simpatică şi liniştită terasă la care am fost vreodată în Bucureşti. Anul acesta, schimbându-şi amplasarea, am vizitat-o să văd dacă şi-a păstrat spiritul şi originalitatea. La Trenuleţe îi zice şi a pornit de la pasiunea unor iubitori de trenuri (implicit machete şi conexe) care probabil că mânaţi de dragostea pentru bere şi comoditate s-au gândit că ar fi o treabă să fie serviţi ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Inginer economist, om de marketing în realitate, Laura este un călător debutant, dar cu ochii de vultur ai unui profesionist. Cercetează, despică şi se ataşează de tot ce îi pătrunde în suflet. Îi place mult să scrie, să se specializeze în arta quilling-ului şi să îşi forţeze amatorul aparat foto în cele mai dificile situaţii.