Niciodată nu poţi să spui că ai văzut totul

Mă iertaţi că încep un un astfel de truism, dar exact la asta m-am gândit atunci când am fost invitaţi la o descoperire, redescoperire sau cum vreţi voi să îi spuneţi a oraşului Piatra Neamţ şi a Judeţului cu acelaşi nume de familie :-). Alex Filip, unul dintre organizatorii evenimentului, pe care l-a luat Alina la întrebări aici, şi-a propus să facă în aşa fel încât să mă surprindă cu ceva în tot acest tur, iar eu ştiu cu siguranţă că va reuşi, altfel n-ar mai fi truism ceea ce am spus mai sus. Iar Toma Nicolau s-a dat peste cap ca lucrurile să fie bine puse la punct, lăsând loc şi bunăvoinţă şi pentru anumite bâlbâieli personale (ale mele, nu ale lui, ca să se înţeleagă!), de ultim moment.

Ca să pricepeţi şi mai bine ce spun, eu am crescut în Piatra Neamţ, am mai redescoperit ţinutul copilăriei odată cu Redescoperă România, ba mai mult de atât, am fost la Lecturi Urbane, tot acolo. Şi culmea e că am ratat cu brio în...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.