Festivalul de muzică BALKANIK- concurs fulger, distracție îndelungată!

Tu, cititor drag, posibil să fi uitat că anul trecut ţi-am făcut poftă de prima ediţie a Festivalului BALKANIK (uite, poţi să-ţi aminteşti aici cum a fost), însă eu te înţeleg, sunt prea numeroase problemele zilnice ca să reţii astfel de momente frumoase din viaţa mea 🙂
Şi ştii ceva? Tot mi-e drag de tine, nu vrei să ne zbânţuim împreună pe muzică în Grădina Uranus 144 timp de trei zile? Paleta e şi colorată (cu fuste înflorate, cămăşi pe măsură şi pălării “şucare”), e şi bogată, în tot acest timp urcând pe scenă 5 trupe, câte una din România, Serbia, Ungaria, Turcia şi Bulgaria.
Poți găsi în afişul evenimentului numele trupelor, toate alese pe sprânceană. Care sprânceană a fost aşa de darnică încât mi-a făcut cel puţin mie plăcerea de a aduce din nou în România trupa turcească Baba Zula, un amestec îndrăzneţ de muzică orientală și electronică.

Aşadar, între 21 şi 23 septembrie, trei zile ca-n poveşti, suntem cu toţii aşteptaţi de către organizatori la a II-a ediţie a Festivalului BALKANIK, precedat în fiecare zi de târg meşteşugăresc, cafea la nisip şi mâncare haiducească.

Tu, dacă vrei să răspunzi invitaţiei mele de mai sus, ia-mi cuvintele în serios şi scrie cât mai repede un comentariu în care să-mi spui că nu ţi-e frică de nimic, nici măcar de ploaie, frig sau drum lung, pentru ca să primeşti o invitaţie dublă valabilă pentru toate cele trei zile de festival. Primele trei comentarii sunt cu noroc!!

Găseşti mai multe detalii despre eveniment în filmuleţul de mai jos:

sau direct pe site-ul organizatorilor: http://www.balkanikfestival.ro/ .

 

Inginer economist, om de marketing în realitate, Laura este un călător debutant, dar cu ochii de vultur ai unui profesionist. Cercetează, despică şi se ataşează de tot ce îi pătrunde în suflet. Îi place mult să scrie, să se specializeze în arta quilling-ului şi să îşi forţeze amatorul aparat foto în cele mai dificile situaţii.