Festivalul Balkanik, a doua ediţie, a doua reuşită.

E o vorbă în popor, mai mult de dragul rimei: “fuse şi se duse”. Aşa şi cu a doua ediţie a Festivalului de Muzică Balkanik, găzduit de Grădina Uranus din Bucureşti. A început cu puţin ghinion vineri seară pe o ploaie şi pe un frig total atipice acestei perioade, a continuat cu soare sănătos şi s-a terminat cu multă fericire pe metru pătrat.

Despre prima zi îmi e şi teamă să vorbesc, parcă şi acum mă ia tremuratul, cert este că regăsirea primitoarei grădini Uranus a meritat tot efortul: nimic din ce a fost bun anul trecut nu s-a schimbat: aceleaşi ghişee cu jetoane pentru achiziţionarea băuturilor, aceiaşi voluntari zâmbitori dispuşi să te ajute cu orice informaţie, aceleaşi wc-uri ecologice numeroase, aceeaşi bună organizare în zona târgului şi în zona de mese pentru mâncăi şi băutori. Mi-a fost dor de barul din j...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Inginer economist, om de marketing în realitate, Laura este un călător debutant, dar cu ochii de vultur ai unui profesionist. Cercetează, despică şi se ataşează de tot ce îi pătrunde în suflet. Îi place mult să scrie, să se specializeze în arta quilling-ului şi să îşi forţeze amatorul aparat foto în cele mai dificile situaţii.