Dacă vrei să vezi cum trăiesc oamenii, care este ambianţa unui loc, trebuie să îţi acorzi puţin timp

«Andreea, aşa cum probabil ai observat, pe lumeamare.ro există o rubrică de Bucate şi vinuri, unde facem recomandări culinare sau privind vinuri care ne atrag, pentru cititorii noştri. Aşadar, un interviu cu o pasionată de gastronomie, care şi-a transformat pasiunea în afacere, e cum nu se poate mai potrivit.

Mi-ai spus că ai plecat la şase ani din România. Te întorceai în vacanţe? Cum ai păstrat legătura cu ţara? »

« Am plecat cu părinţii în ’86 in Franţa, dar bunicii din partea mamei au rămas, şi după aceea din ’90, în fiecare vară aproape, ne întorceam o lună în concediu în România. Adult, am venit în România ca să lucrez pentru o companie franceză în resurse umane. Asta a durat cam cinci ani, după care mi-am propus să-mi deschid propria afacere. Eu sunt pasionată de gastronomie şi observasem că foarte multe produse nu se găsea...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.