Roxana + Madeira = LOVE

Roxana + Madeira = LOVE

Reiau seria foto a declaraţíilor de fericire pentru a te invita să faci şi tu parte din noua dragoste pe care am descoperit-o: Madeira! Ieri m-am întors de acolo, după 5 zile pline, oferite de TAP Portugal şi Top Atlantico Madeira. Nu mai are rost să mă ascund, toată lumea ştie că eu mă îndrăgostesc repede şi des… mai ales de locurile frumoase prin care ajung! Cred că orice călător ar trebui să fie aşa, altfel nu am umbla de nebuni prin lumea asta mare. Iar cele 5 zile în Madeira au fost puţine, dar suficiente cât să mă convingă să revin alături de familie, cât de curând posibil.

Ce mai ştie toată lumea despre mine e că mă adaptez foarte greu atunci când mă întorc acasă, că vreau mereu înapoi. Şi că sunt tristă… aşa că de ce tocmai o declaraţie de fericire astăzi? Pentru că insula Madeira mi-a făcut un cadou, chiar înainte de plecare. O faţă tristă în mare, apoi o faţă tristă pe cer, un zâmbet oglindit, o poartă multicoloră prin care urma să decolez spre casă. De aceea, de fiecare dată când simt că mă apucă tristeţea mă gândesc la cele doua curcubee şi sunt fericită.

Am multe să vă povestesc, dar asta săptămâna viitoare. Până atunci te las doar cu aceste două imagini şi sper din tot sufletul să îţi aduc şi ţie măcar puţin din fericirea care mă cuprinde pe mine atunci când le privesc:

Dacă tot ai ajuns până aici, mai fă un pas

Vrem să cunoaștem lumea în mod responsabil, cu atenție și respect pentru toate formele de viață sau cultură. Nu ne interesează turismul de masă și ne pasă de ceea ce lăsăm în urmă, așa cum ne pasă de ceea ce îți povestim ție. Investim timp în pregătirea articolelor, oferim sfaturi pe baza experiențelor personale, nu umplem blogul cu publicitate și promovăm doar produse sau servicii în care credem sau pe care le folosim. Suntem selectivi și pretențioși în alegerile noastre – din respect pentru tot ceea ce ne înconjoară și din respect pentru cei care ne citesc.

Un mic ajutor din partea ta ne ajută să menținem standardul și spiritul acestui blog. Dacă ceea ce ai citit te-a inspirat, te-a emoționat sau ți-a oferit o informație de care aveai nevoie, dăruiește și tu înapoi un minut și donează pentru a susține LumeaMare. Mulțumim!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent studiază artele plastice și fotografia, iar când rămâne timp mai scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.