foto Prajitura cu ciocolata si pere

Prăjitură cu ciocolată, pere şi amaretti

O prăjitură  - negresă  de neuitat: muuultă ciocolată, consistență umedă și aromă de fructe

“Mă numesc Ancuţa şi nu sunt dependentă de ciocolată” susur timid în timp ce ceilalţi mă privesc uimiţi, pentru că ei iubesc aşa de mult ciocolata încât mesele în compania lor ar putea fi confundate cu uşurinţă cu întâlnirile asociaţiei anonime a dependenţilor de ciocolată (netratabili). Inutil să-i întreb ce prăjitură vor, răspunsul îl ştiu deja: îmi dau mână liberă cu condiţia să fie o prăjitură cu.... ciocolată! :)

Prăjitura asta cu ciocolată şi pere are o consistenţă umedă, cremoasă şi e preferata tuturor încât a devenit specialitatea casei "chez Ancuţa":), o propun des folosind fructe de sezon (merge minunat şi cu piersici, cireşe şi căpşuni).  Şi cum călătorului  îi...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Deşi câteodată visează la o călătorie în jurul lumii, Anca crede că putem găsi locuri minunate şi la doi paşi de casă, important e cum privim... aşa că, fiind stabilită in Italia, s-a decis s-o exploreze în lung şi-n lat alături de simpaticul ei căţeluş. Pasionată de natură, artă si gastronomie, e mereu în căutarea unor noi experienţe genuine, fie că e vorba de un sport extrem sau de tradiţii uitate. Când nu călătoreşte se dedică cu drag grădinăritului pe balcon şi experimentelor culinare, prin prăjiturile sale încercând să recreeze atmosfera din călătoriile făcute sau doar imaginate.