Aş vrea să dau timpul înapoi!

Slow Italy – Bimbi in Langa

Unul dintre avantajele de a călători cu LumeaMică este că am ocazia să văd lumea şi prin ochii ei de copil. Cu ajutorul ei învăţ să încetinesc pentru a-i acorda răgazul necesar pentru joacă, de dragul ei ajung la evenimente sau în locuri special amenajate pentru copii. Prezenţa ei mă obligă uneori să fiu creativă în felul în care abordez o plimbare, să mănânc îngheţata care nu-i place, să ascult de 1000 de ori aceeaşi melodie în maşină şi să înghit mai des decât aş vrea pizza. Ai putea crede că vorbesc mai degrabă despre dezavantaje decât despre avantaje, dar nu e aşa, încerc să învăţ din tot ceea ce are de „predat” un copil.

În Serralunga d’Alba, mica localitate din jurul castelului despre care am povestit în articolul Dacă statul nu face hai să facem noi!, are loc, în fiecare an, o sărbătoare dedicată copiilor, numită ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.