Bună! Află de ce şi cum să ne urmăreşti!

N-am avut niciodată pretenţia să fii zilnic cu ochii pe noi. Am chiar prieteni şi prietene care mi-au mărturisit că scriem prea mult, că nu pot să ţină pasul. Nu ştiu dacă e bine sau rău, dar ştiu că avem multe de împărtăşit, aşa că, cel puţin acum, ai mai multe motive să ne urmăreşti, după următorul program săptămânal:

LUNI publicăm articole de opinie, ale noastre sau ale altora, rezultate în urma unor experienţe personale şi interviuri. Până în decembrie, avem analiza a câte două bloguri pe săptămână, în cadrul proiectului 22 de bloguri de travel din România. Bonus, uneori mai avem şi impresii de călătorie.

MARŢI publicăm impresii de călătorie.

MIERCURI avem fie articole pentru părinţi care vor să călătorească alături de cei mici, fie călătorii pe două roţi, fie ambele.

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.