„Pentru cei pe care îi iubim, putem totul!” – Interviu cu Cati Uzea

„Cati, voi aţi văzut multe locuri cu Raisa, de nevoie, deocamdată. Aş vrea să te întreb care sunt oamenii care te-au impresionat în locurile văzute?”

„Problemele medicale ale Raisei ne-au purtat în multe ţări până acum şi în locuri la care nişte oameni simpli cum suntem noi nu îndrăzneau să se gândească că vor ajunge. Am foarte mare credinţă într-un plan pe care îl are Dumnezeu cu fiecare fiinţă şi, cu toate că la naştere, prin greşelile unor medici, Raisei i-au fost răpite foarte multe simţuri şi capacităţi, Dumnezeu i-a dat din belşug dragoste. Datorită dragostei pe care a primit-o de la oameni, unii dintre ei fiind necunoscuţi pentru noi, Raisa a putut beneficia de un implant cu celule stem în Mexic – Tijuana. Pe timpul tratamentului am stat însă în SUA, în San Diego, oraş în care ne întoarcem uneori în vise.

Am fost extrem de impresionaţi în San Diego. ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.