Cazare la Bella Sky – cerul e frumos în Copenhaga

Stăteam și mă uitam uimită și neîncrezătoare la perdeaua de plante bine îngrijite ce cuprindea tot peretele parterului hotelului și apoi se întindea lasciv spre etajul superior. Citisem deseori despre aceste grădini verticale și admirasem multe poze pe internet, cu puțină invidie și admirație pentru cei ce-și permiteau luxul să întrețină o asemenea grădină, dar nu le văzusem niciodată.

Și-mi venea să râd gândindu-mă că, doar cu câteva zile în urmă, bombăneam că nu am să mă simt bine într-un asemenea hotel. Mă aflam, datorită jumătății mele care fusese invitat aici la o conferință, în Bella Sky Comwell Hotel care, dacă ar fi să ne luăm după statistici, e cel mai mare hotel din Scandinavia cu ale sale 23 de etaje.

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Marea pasiune a Mariei pentru limbile străine, pasiune împărtăşită şi cu ai ei elevi, a devenit cu timpul pasiunea pentru oamenii care le vorbesc şi locurile în care aceştia trăiesc. Convinsă că lumea asta e doar o ţară mai mare, îi place totuşi să verifice această convingere de cum are o zi liberă, mai ales că încă nu a învăţat să reziste tentaţiei de a profita de cât mai multe bilete low-cost. Simţindu-se acasă oriunde, a ales să se oprească pe tărâmuri italiene, dar i-ar plăcea să rămână câţiva ani pe fiecare continent.