De zece ori România

Tu, cel care ne citeşti, ai observat că am încercat să avem, de-a lungul timpul, o atitudine pozitivă. Nu e uşor să o păstrăm zi de zi, însă noi credem că merita subliniate şi lucrurile bune din România. Şi asta nu doar astăzi, de ziua naţională. Am selectat aşadar zece destinaţii din țărişoara asta care, cu bune, cu rele, e a noastră. Destinaţii despre care am scris deja, în anul care a trecut. Ţi le recomandăm cu tot dragul, au fost toate încercate de noi, unele sunt chiar locurile noastre natale. Munte, mare, sate, oraşe... România! Aşteptăm şi recomandările tale, se-nţelege de la sine.

Aşadar, cele zece destinaţii, a căror ordine este pur aleatorie,  sunt:

1. Sibiul: „Am nimerit într-o toamnă ploioasă, tot pe principiul de “n-avem-ce-face-hai-la-Sibiu”, o vreme urâtă şi-un oraş zgribulit, de scotea tot cheful de învârtit pe străzi din noi. Ia h...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.