Idei de weekend: 14-16 decembrie 2012

Sâmbătă, 15 decembrie, te așteptăm la ceainăria GreenTea, la o ediţie specială de Poveşti din LumeaMare. Până pe 31 decembrie 2012, librăriile Cărturești vă așteaptă cu numeroase oferte la Târgul Cărtureştilor: micul târg de cadouri deştepte. Tot pentru pasionaţii de lectură, Editura Herald oferă, până pe 19 decembrie, un brad pe zi. Iar în perioada 1-24 decembrie, Moș Crăciun vă așteaptă cu surprize la Librarul. Din seria jocurilor pentru copii care ne-au atras atenţia (via LumeaMică) Romtelecom are pe pagina de facebook o aplicaţie drăguţă pentru cei mici, cu întrebări zilnice şi premii interesante.

Argeș

Brașov

  • Leru-i ler… – festivalul național de muzică, tradiții, obiceiuri și meșteșuguri populare (14‑16 decembrie).
  • Târg de Crăciun (5 decembrie‑1 ianuarie).

Bucureşti

Cluj

Sibiu

  • Mediaș-Cetate seculară – festival concurs de muzică folk (14‑15 decembrie).
  • Târgul de Crăciun – în cadrul târgului sunt oferite spre vânzare produse tradiţionale de sărbătoare şi sunt organizate momente artistice cu muzică şi teatru (24 noiembrie‑26 decembrie).

Suceava

  • Colindați muzeele – Muzeul de istorie și Muzeul de științele naturii își așteaptă vizitatorii (7‑21 decembrie).

Timiş

Tu ce alte evenimente mai ştii?

Lumea Mare îţi doreşte weekend plăcut!

Lorena este absolventă de filologie şi lucrează ca traducător. Călătoreşte pentru că îi place să descopere locuri, să cunoască oameni şi să experimenteze lucruri noi. Pentru ea călătoria este o sursă nepreţuită de cunoaştere şi se bucură să îşi împărtăşească impresiile de drum cu alţi călători din lumea mare.