Cu drag, selecția mea de teatre pentru ultimele zile din 2012

Mare agitaţie, om bun! Sărbătorile de iarnă au început încă de la Moş Nicolae, dar acum se tulbură toate apele, se cumpără, se consumă, se caută, se oferă şi se primeşte.

De mâine până după Revelion este cea mai colorată perioadă. Weekend-urile sunt exploatate la maxim pentru distracţie şi relaxare, iar zilele rămase din an se numără deja pe degetele mâinilor. Pentru zilele acestea am căutat şi eu să îţi îmbogăţesc programul, cu teatru, desigur. Şi cum slăbiciunea mea din ultimii ani o reprezintă varietatea şi nonconformismul proiectelor independente pe care le apreciez din ce în ce mai mult şi mai sănătos, am conceput pentru tine o listă pe măsură. Nu e ea chiar pentru toate zilele rămase, căci actorii, oa...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Inginer economist, om de marketing în realitate, Laura este un călător debutant, dar cu ochii de vultur ai unui profesionist. Cercetează, despică şi se ataşează de tot ce îi pătrunde în suflet. Îi place mult să scrie, să se specializeze în arta quilling-ului şi să îşi forţeze amatorul aparat foto în cele mai dificile situaţii.