Elixir Travel, o nouă revistă pentru tine!

Vreau să îţi dau vestea asta de cel puţin o săptămână dar nu ştiu cum s-a făcut că mereu am avut câte o problemă, ba am fost răcită, ba am fost prea aglomerată, ba una, ba alta... Dar iată că, în sfîrşit, pot să te anunţ că s-a lansat o nouă revistă de travel, din aceea pe care o poţi ţine în mână, tipărită şi lucioasă! Asta e mare minune mare, pe o piaţă pe care orice revistă abia îşi trage sufletul, reuşind cu greu să se ţină în viaţă, în competiţia cu criza şi abundenţa de informaţii gratuite de pe net.

Acum, când ţin revista Elixir Travel în mână, îmi doresc să aibă viaţă lungă şi să ne aducă, să îţi aducă poveşti frumoase şi interesante de călătorie. Fac parte din echipa redacţională şi sunt responsabilă de călătoriile cu copii şi de reportaje, aşa că vei putea citi, în fiecare lună, cel puţin două articole semnate de mine. Sunt mândră să scriu alături de Răzvan ...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.