Despre bucătăria chinezească cu Andreea, zisă şi Chinesefood (2)

Am început aici o discuţie cu Andreea, care are un blog specializat pe mâncare chinezească. O continuăm cu o surpriză: o reţetă doar pentru voi!

„ (...) Dar cum încurcate sunt căile Domnului, mulţi ani după aceea, am găsit vrejul minunat de fasole şi la noi. Am cumpărat cu mare drag un snop frumos şi am pregătit Vită cu fasole verde (chinezească, evident!) pentru care vă dau şi vouă reţeta aşa, în premieră, fără să fie pe blogul meu. Aşa…pentru că vă iubesc! Na, am zis-o! ♥♥♥

Voi dacă nu găsiţi fasole tip liană, nu mă întrebaţi că nu ştiu denumirea ei exactă, faceţi şi cu fasole verde de-aia scurtă normală, căci merge la fel de bine...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.