Biblioteca virtuală de seară – 18

Oricât ne-am propune, nu reuşim să citim toate cele 22 de bloguri de travel pe care ni le-am pus în listă. Dar aşa, pe sărite, după cum ne agaţă un titlu sau o idee, iată ce ne-a mai bucurat în ultima săptămână:

Pe Viajoa am găsit un articol lung dar care scoate la iveala multe locuri frumoase, unele total necunoscute, din Romania. (partea a doua dintr-o serie) : Incursiune în Ţara Făgăraşului.

Tot pe Viajoa, Paula vorbeşte despre diferențierea, foarte la modă, între călători și turiști. Cred că are dreptate, într-un fel, sau mai multe... - De ce nu cred în diferenţa dintre călător şi turist.

De la Liliana ştiam deja vestea cea bună, dar dacă tot a devenit oficial o dau mai departe: Însărcinată în călătorie. Felicitări, ne bucurăm mult pentru "echipa" de viitori părinţi de la Plăcerea de a călători.

Claudia d...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.