Scurtă cronică de restaurant unguresc

Nu ajungem la restaurante atât de des pe cât ne-am dori. O facem mai degrabă atunci când călătorim, iar când suntem acasă ne e foarte greu să planificăm o ieşire. De cele mai multe ori se întâmplă spontan. Cum ar fi după un spectacol de duminică, la care am fost cu LumeaMică.

Aş mânca ceva bun, ceva unguresc, mi-e dor de Ungaria - spun eu şi imediat butonez pe facebook, lansând întrebarea. Primesc răspunsuri şi propuneri din centrul vechi, nu am mărturisit neapărat specificul. Cu toate acestea, printre idei apare şi un restaurant unguresc din centru, de care am mai auzit păreri împărţite, dar şi unul recent lăudat de Dan Cornel Săvulescu şi prietenii de la Wish2Go.

Ok, Duna să fie! Şi pornim.

Ajungem pe o străduţă mică în apropiere de Foişor sau intersecţia Eminescu cu Moşilor, undeva mai la doseni, înt...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Administratori şi iniţiatori al proiectului LumeaMare, Roxana, Alex şi Petra alcătuiesc o familie şi o echipă care călătoreşte cât de frecvent poate împreună, practicând un turism responsabil. Roxana și Alex sunt pasionați de fotografie, dar pe Alex nu-l întrece nimeni la gătit. Iar Petra este cea care testează destinaţiile din punctul de vedere al unui copil.