Cum să treci la acţiune

Banner250x250_4Noi românii ne plângem că ţara merge prost, că nu are cine să o conducă. Dar nu facem mai nimic pentru a o conduce noi înşine mai bine. Noi bloggerii de travel ne plângem pentru că nu toate agenţiile înţeleg ce înseamnă online, social media  sau cum poate fi un blog de travel tratat ca un partener de afaceri. Dar câţi facem ceva concret şi practic pentru pentru a îmbunătăţi situaţia?

Vă povesteam, atât atunci când l-am intervievat pe Alex Filip, cât şi atunci când i-am analizat blogul sau când l-am prezentat la Poveşti din LumeaMare cu bloggerii de travel, că mă impresionează ambiţia şi puterea sa de acţiona, de a face să se întâmple lucruri.  “Dacă voi fi în continuare la fel de perseverent, voi reuşi mult mai bine în România decât în oricare altă ţa...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.