Schimbare de rol, fanfaronul spectator

O să vedem Militarul Faraon – spunea LumeaMică aseară, fericită că mergem din nou la Teatrul Masca. Am izbucnit în râs şi acesta a fost doar începutul unei seri în care media de hohote pe oră avea să depăşească cu mult cotele normale într-o zi obişnuită de miercuri. Cum am mai spus-o în repetate rânduri, o piesă la Teatrul Masca este o invitaţie irezistibilă la veselie, o pauză binecuvântată de Zeii Comediei şi o schimbare de atitudine a ridurilor de expresie, cuta dintre sprâncene relaxându-se din prima secundă în care actorii intră pe scenă, în moduri de fiecare dată surprinzătoare.

Revenind, am fost aseară la Militarul Fanfaron, nu Faraon, adică acel personaj îngâmfat, lăudăros, care face prea mult caz de meritele sale şi visează doar să fie adorat şi admirat de toată lumea. Un fel de blogger, ca să o spun pe-aia dreaptă. Păi nu stăm noi în spatele tastelor şi ecra...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Antreprenor şi fondator al LumeaMare.ro, Roxana a părăsit o carieră de 14 ani în publicitate pentru a se dedica unei mari pasiuni: călătoriile. În prezent se ocupă de blog, studiază fotografia și scrie despre călătoriile pe care le face cu familia, despre cultură, natură sau oameni şi despre toate experienţele pe care le trăieşte în lumea cea mare.