Ai biletul de avion, planurile făcute, ţi-ai stabilit "obiectivele" de vizitat şi nu, nu te întreb de bagaje. Mai este ceva de făcut? Da, cu siguranţă mai este:  cum ajungi în oraş? Cred că este una din întrebările care te îndeamnă uneori la ceva muncă de detectiv. Cu ce, în cât tinp, cât costă, sunt întrebări care te trimit către ghiduri şi căutări pe internet. Şi pentru că, uneori, şi noi primim întrebări legate de acest subiect şi de locurile prin care am călătorit, chiar recent despre Veneţia, ne-am gândit să creionăm într-un articol ceva informaţii despre cum ajungi şi cu ce te mişti spre şi în oraş.

Dacă ai bilete de avion trebuie să ştii că în funcţie de compania aeriană, poţi ateriza pe două aeroporturi: aeroportul Marco Polo (chiar în Veneţia) sau aeroportul din Treviso.

Dacă eşti deja în Italia şi vrei să ajungi la Veneţia poţi opta pentru călătoria cu trenul, iar odată ajuns treb...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

De profesie farmacist, Alexandru este pasionat de fotografie și gastronomie. Sunt două hobby-uri care de multe ori se împletesc foarte bine. Îi place să călătorească, să surprindă prin lentila aparatului natura, oamenii şi locurile pe care le descoperă.