Eroii poveştii Viaţa pe indelete sunt următorii: Nicoleta, creatoare de vestimentaţie pentru copii, brandul Lilutesa fiind deja binecunoscut printre mămicile posesoare de copii până în şase ani, Bogdan, designer de interior şi scenograf pasionat de tot ce înseamnă handmade, decor de film şi teatru, plus trei copii minunaţi, care le dau puterea să accepte şi să treacă peste aproape orice provocare. Lilu (cinci ani) are deja aptitudini de dansator, alpinist şi ceva acte eroice, Tesa (trei ani) este evident balerină în devenire şi, uneori, la supărare, înclină balanţa profesiilor spre şoferia de tir. Bebe (şapte luni) este pasionat de...mami.

„Bogdan, cum v-a venit ideea unei călătorii cu rulota în Europa?”

„Artişti fiind, am încercat întotdeauna să căutăm soluţii pentru a îmbina viaţa de familie cu unul din multele moduri de a a ne câşt...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Alina crede în potenţialul turistic al ţării ei. De aici secţiunile în engleză şi franceză ale blogului. Una dintre plăcerile ei cele mai mari, atunci când scrie pentru LumeaMare, e să stea de vorbă cu alti călători, pe site sau pe pagina de Facebook LumeaMare. E sociolog şi locuieşte în Paris de câţiva ani.