imagine Prajitura cu portocale si migdale fara grasimi

Prăjitură ușoară cu portocale – soarele în farfurie

O prăjitură cu aromă puternică de portocală care îţi aduce soarele şi primăvara în farfurie. Şi zâmbetul pe buze întrucât nu conţine nici grăsimi, nici făină.

Ajutooor!!!:) În perioada asta simt şi văd totul portocaliu! E sezonul portocalelor si le folosesc foarte des, de la sucuri la dulciuri, aşa că te invit la o prăjitură solară cu gust intens de portocală şi migdale. Am experimentat diferite reţete, dar nu mai încercasem niciodată o astfel de prăjitură fără nici un fel de grăsime în ea...da, da, e o prăjitură fără unt sau ulei!Şi dacă tot suntem la capitolul „prăjitură fără...”, trebuie să spun că nu conţine nici făină albă, în locul ei folosindu-se migdale măcinate care-i dau un gust bun şi o fac ideală şi pentru cei cu intoleranţă la gluten. Prăjitura are o consistenţă umedă (pare însiropată), o aromă...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Deşi câteodată visează la o călătorie în jurul lumii, Anca crede că putem găsi locuri minunate şi la doi paşi de casă, important e cum privim... aşa că, fiind stabilită in Italia, s-a decis s-o exploreze în lung şi-n lat alături de simpaticul ei căţeluş. Pasionată de natură, artă si gastronomie, e mereu în căutarea unor noi experienţe genuine, fie că e vorba de un sport extrem sau de tradiţii uitate. Când nu călătoreşte se dedică cu drag grădinăritului pe balcon şi experimentelor culinare, prin prăjiturile sale încercând să recreeze atmosfera din călătoriile făcute sau doar imaginate.