prajitura din Capri cu lamaie si ciocolata alba

Dolce Vita la Capri: Prăjitură cu lămâie şi ciocolată albă

O prăjitură intens parfumată cu lămâie din fermecătoarea insulă Capri, legendară pentru frumuseţea peisajelor sale şi pentru la dolce vita.

Prăjitura caprese te cucereşte cu consistența sa pufoasă şi delicată, învăluindu-te într-un parfum intens de lămâie. Lămâile de pe coasta Amalfitană sunt faimoase în toată Italia întrucât sunt extrem de parfumate şi atât de mari că par mai degrabă pepeni galbeni:). Ciocolata albă îi adaugă o notă originală care-i va cuceri pe toţi, iar migdalele îi dau un gust tare bun şi o consistenţă delicată.

Prăjitura nu conţine făină aşa că este ideală şi pentru intoleranţii la gluten. Creată de faimosul chef italian Salvatore de Riso, prăjitura caprese bianca cu lămâie şi ciocolată albă este o alternativă (genială, zic eu) la...

Articolul integral poate fi vizualizat doar de abonații la newsletter.

Ești deja abonat? Introdu adresa de email în câmpul de mai jos pentru verificare.


Nu ești deja abonat? Abonează-te acum!

Deşi câteodată visează la o călătorie în jurul lumii, Anca crede că putem găsi locuri minunate şi la doi paşi de casă, important e cum privim... aşa că, fiind stabilită in Italia, s-a decis s-o exploreze în lung şi-n lat alături de simpaticul ei căţeluş. Pasionată de natură, artă si gastronomie, e mereu în căutarea unor noi experienţe genuine, fie că e vorba de un sport extrem sau de tradiţii uitate. Când nu călătoreşte se dedică cu drag grădinăritului pe balcon şi experimentelor culinare, prin prăjiturile sale încercând să recreeze atmosfera din călătoriile făcute sau doar imaginate.